Over Jana Cosmetics

Fijn dat u onze website bezoekt en geïnteresseerd bent in onze producten. 

Wij van Jana Cosmetics zijn er van overtuigd dat elke vrouw mooi is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat met cosmetica de natuurlijke uitstraling behouden blijft. Daarom zijn onze kwalitatief hoogwaardige producten eenvoudig en natuurlijk. Onze producten zijn ervoor bedoeld uw beste gelaatstrekken te accentueren en te modelleren waardoor u een stralende persoonlijkheid zult zijn. Jana Cosmetics hecht veel waarde aan tevreden klanten daarom gaat onze aandacht voortdurend uit naar het leveren van een goede service en betrouwbare kwaliteit. Onze producten zijn verkrijgbaar bij iedere goede schoonheidssalon, parfumerie, kapsalon en nagelstudio maar ook via onze webshop. Bel of mail voor een adres bij u in de buurt. Via ons blog worden regelmatig producten uit ons assortiment uitvoerig beschreven en vaak handige tips gegeven. Graag nodigen wij u uit om een referentie te schrijven.

U kunt onze producten nu heel makkelijk online bestellen en wij zorgen voor de rest! Daarnaast heeft u het recht uw bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jana.nl.

Verzendkosten

Pakketten versturen wij via DHL en brievenbus pakketten versturen wij via PostNL voor Nederland. Uw bestelling binnen nederland wordt gratis thuis bezorgd. Voor het buitenland zijn de verzendkosten 5,95 euro bij een bestelling tot 50 euro, Vanaf 50 euro wordt uw pakket gratis thuis bezorgd . Speciaal voor u als consument hebben wij een webshop in het leven geroepen waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week uw bestelling kunt plaatsen.

Jana Cosmetics biedt als één van de weinige cosmeticafirma's deze ideale oplossing:

· Stap voor stap kunt door onze afdelingen lopen en het gewenste product zoeken.
· Om het zoeken gemakkelijker te maken hebben wij voor u een zoekmachine. Typ het gewenste product in en druk op zoeken.
· Betalen is net zo gemakkelijk als bestellen, n.l. alle producten worden na vooruitbetaling bij u afgeleverd of u kunt veilig betalen via ideal.
· Online of via fax of e-mail bestellen.
· Alle bestellingen die u doorvoert, worden naar ons email-adres verzonden. Wij wensen u veel kijk-, lees- en koopplezier.


Met vriendelijke groet,

Lucien Lalieu 


(c) April 2020 Jana Cosmetics, (043) 60 80 112

n.b.: Typefouten en prijsveranderingen voorbehouden. 

Alle prijzen die op onze site vermeld worden zijn prijzen inclusief 21 % btw.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

© 2017 - 2021 Jana Cosmetics | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel