top of page

De extra touch van Egypt Wonder.

Zelfs mannen gaan zonder de deur niet meer uit!

Terracotta poeders zijn er in allerlei vormen en texturen. Maar als je eenmaal Egypt Wonder kent wil je niets anders meer!


Dit natuurproduct met een sublieme samenstelling van organische mineralen is slechts verkrijgbaar

in één kleur en past zich perfect aan bij uw huid, ongeacht uw huid- of haarkleur. De micro-mineralen zorgen ervoor dat de huid er zachter en gladder uitziet waardoor rimpels en vlekken minder zullen opvallen. Bovendien verzorgen en beschermen de waardevolle ingrediënten zoals jojobaolie, Aloë Vera en Vitamine E, uw huid. Egypt Wonder kan over het hele gezicht aangebracht worden voor een gezonde glans of als accent op uw jukbeenderen, slapen en kin.

Kent u Egypt wonder al dan heb ik geen woorden meer nodig, kent u Egypt Wonder nog niet dan moet u hier echt verandering in brengen!!

Het losse poeder bevindt zich in een decoratief aardewerkpotje. Dit mooie aardewerkpotje zit vol met een geweldige poeder die als blush of als poeder voor het gehele gezicht gebruikt kan worden. Dit potje moet elke vrouw echt in haar make-up doos hebben. De poeder zorgt voor een frisse, gezonde tint. Binnen enkele seconden heeft u een aantrekkelijke kleur. De poeder geeft een parelmoereffect.


Het geperste poeder, Egypt-Wonder Compact Set, bevindt zich in een stijlvol zwart doosje, met een ingebouwd spiegeltje, uitschuifbaar poederpenseel en een elegante etui en is bijzonder geschikt voor overdag.

Egypt Wonder Compact is er ook zonder penseel : Compact Single.

Egypt Wonder Compact is verkrijgbaar in:

sport (mat): Deze poeder geeft een matte look die perfect is voor overdag; duo (mat): deze poeder in twee tinten: de originele matte (sport) kleur en een nuance donkerder. Gebruik de kleuren door elkaar voor een natuurlijke teint of de donkere tint als blush; normaal (pearl): deze poeder geeft een licht parelmoer effect.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page