top of page

Jana's Wimpergroeimiddel: Een onvergetelijke oogopslag

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023

Het Jana Wimpergroeimiddel is een waar wondermiddel. Dit wimpergroeiserum maakt echt uw wimpers langer en voller! Door toeval is er in een oogkliniek in Amerika tijdens het gebruik van een medicijn tegen de oogaandoening “glaucoom” bij een patiënt een zichtbare verlenging van de wimpers geconstateerd. Bij nader onderzoek is gebleken dat de hulpstof in dit medicijn er daadwerkelijk voor zorgt dat de wimpers langer en dikker worden bij aanbrengen ervan. Dit werkzame bestanddeel is echter niet in Nederland toegestaan.

Wimpergroeimiddel

Tana Cosmetics is het gelukt een ingrediënt te ontwikkelen, goedgekeurd in Europa!, dat de wimpers versterkt en de groei stimuleert. Het Jana Wimpergroeimiddel is gebaseerd op de actieve stof Hydrolyzed Lupine Proteine (HPL), een kruidenpreparaat dat de groei van de wimpers bevordert. HPL bevat peptiden en sporenelementen die de celstofwisseling en de doorbloeding van de haarwortel stimuleren Daarnaast bevat het product biotine, Plantapon LC 7 (stimuleert haarvolume), cafeine, D-panthenol en hyaluronzuur.


Wimpergroeimiddel

Het serum moet over een periode van twee tot drie maanden worden toegepast. Met behulp van het dunne penseeltje brengt u het wimpergroeimiddel secuur en spaarzaam aan, eenmaal in de ochtend en eenmaal in de avond langs de wimperwortels, zoals een eyeliner, of langs de wenkbrauw. Na 5 minuten inwerktijd kunnen make up en huidverzorging worden aangebracht.

Jana Wimpergroeimiddel is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.Bovendien is het Jana wimpergroeimiddel (Tana LashPower) is in Praag met de BEAUTY AWARD bekroond.77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page