top of page

Verantwoord kleurtje

Met een bruin kleurtje ziet u er al gauw beter uit. Bruine benen zijn mooi om te zien en lijken slanker.

Helaas kennen u en ik de schadelijke effecten van de zon.De huid veroudert eerder en de UV stralen zijn schadelijk.

Gelukkig blijft een zongebruinde teint met Egypt Wonder binnen handbereik. De zelfbruiner Egypt Wonder past zich aan de kleur van de huid aan en creëert een aantrekkelijke, individuele bruining .

Met deze "zon-gekuste" huidverzorging verzorgt en bruint u uw huid gelijktijdig! Deze originele


Egypt Wonder zelfbruiner bevat 2 bruinende biologische werkzame stoffen (DHA en Erythulose=suiker). De combinatie van beide stoffen zorgt voor een gelijkmatige bruining en beschermt de huid tegen uitdrogen.


En is bovendien eenvoudig te gebruiken: Met bijgeleverde speciale handschoen (uw handen blijven schoon) Quicktan op de gereinigde vetvrije huid aanbrengen. Klaar!

Na 3-5 minuten kunt u uw gewone verzorgende crème aanbrengen.


Hoe behaalt u het beste resultaat met Egypt Wonder Quicktan?

  1. Scrub uw huid 1 à 2 keer per week Als u uw huid regelmatig scrubt bouwt de bruine kleur zich gelijkmatig op. Dode huidcellen worden verwijderd en uw huid wordt lekker glad. Op die manier voorkomt u vlekken en krijgt u het beste resultaat.

  2. Scrub goed op ruwe plekken Besteed tijdens het scrubben extra aandacht aan ruwe plekken zoals ellebogen, knieën, voeten en enkels. Hier is de huid dikker en wordt de zelfbruiner sneller donker, dat kan een onnatuurlijk resultaat geven.

  3. Wacht een paar minuten met aankleden. Laat Egypt Wonder Quicktan eventjes intrekken voordat u zich aankleedt.

  4. Vermijd haargrens en wenkbrauwen. DHA is zoals hierboven aangegeven werkzaam op alle organische cellen, dus ook op de cellen van uw haren.

  5. Was uw handen goed!

  6. Zelfbruiners beschermen niet! Egypt Wonder Quicktan beschermt niet tegen de zon. Smeer u dus altijd in met zonnebrand als u in de zon komt.

  7. Het werkt niet? 10 tot 15 procent van de mensen heeft een huid die niet reageert op de milde zelfbruiner DHA, omdat zij over onvoldoende speciale proteïnen beschikken die de werking van dit ingrediënt ondersteunen.

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page